Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
x

RKC 200 kilometertocht

Voor de RKC 200 kilometertocht verruilen we het Oostenrijkse decor voor het Hollandse (ijs)landschap! Volbreng 200 kilometer op het Veluwemeer, de Giethoornse grachten, de prachtige Friese meren of waar er maar ijs ligt! Dit kan op een moment dat het jou uitkomt. Zorg ervoor dat je jouw gereden kilometers worden geregistreerd via Strava of Garmin. En laat je sponsoren voor het RKC! 

Is de 200 kilometer een iets té grote uitdaging? Bij deze 200 km tocht kun je ervoor kiezen om de 200 km in etappes te volbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld 4 dagen 50 kilometer schaatsen. Deelnemen aan de  RKC 200 kilometertocht betekent: grenzen verleggen, schaatsen voor een geweldig doel, genieten van de omgeving en sportieve voldoening! Schrijf je in, doe mee en zet je leukste actiefoto’s, filmpjes en sfeerimpressies etc. op Social Media met hashtag #RKC200KMTOCHT

Bekijk hier het filmpje met meer info over 13 februari

Block_E-29.jpg

Extreme verschillen

Waar we op dit moment in Nederland te maken hebben met temperaturen ver onder het vriespunt is het in Namibië rond de 34 graden Celsius. Extreme verschillen zijn er niet enkel op het gebied van het weer. Ook het contrast tussen arm en rijk is enorm. En deze ongelijkheid neemt alleen maar toe. Het afgelopen jaar werd des te meer duidelijk dat steun voor de meest primaire levensbehoeften noodzakelijk is voor de bevolking in Block E. De werkloosheid was al gigantisch hoog en is door alle maatregelen alleen maar toegenomen. In Rehoboth betekent geen werk geen inkomen en dus ook geen eten. De armoede is nog nooit zo immens geweest. Als reactie hierop heeft het RKC zich het afgelopen jaar voornamelijk gefocust op het verstrekken van zo veel mogelijk voedselpakketten. In 2021 zullen we hier actief mee doorgaan. We zijn dankbaar dat we mede door de extreme kou in Nederland extra geld kunnen inzamelen voor de extreme armoede in Rehoboth.   

sponsoren

Sponsoren

Samen willen we voor een mooie opbrengst gaan. Het streefbedrag per persoon is 250,- euro. We hopen met elkaar een eindbedrag van 10.000,- euro bij elkaar te schaatsen.

Via deze site kun je je eenvoudig laten sponsoren. Deel je persoonlijke profiel met familie, vrienden en collega’s en ze kunnen via iDEAL direct geld doneren. Word je per kilometer gesponsord? Dan kunnen de desbetreffende sponsors achteraf via deze site alsnog met één klik hun betaling online in orde maken.  Het is ook mogelijk om een factuur te ontvangen. Deze kan aangevraagd worden via e-mail bij Henri van de Ruitenbeek: henrivanderuitenbeek@renekidscentre.nl 

Schaatsen

KM maken op zaterdag 13 februari

Op zaterdag 13 februari a.s. zullen we met zoveel mogelijk deelnemers kilometers gaan maken op het Veluwemeer. Een stukje samen op schaatsen, bijkletsen en genieten van de prachtige natuur! Hoe bijzonder is het dat we juist dit jaar deze oerhollandse sport met elkaar mogen beleven op Nederlands natuurijs, nu de Weissensee geen optie was! Tussen 10.30 uur en 16.00 uur zullen er zaterdag ook mensen van de organisatie (namens het RKC) aanwezig zijn. Uiteraard is het mogelijk om eerder te starten en/of langer door te gaan. We zien uit naar een mooie en geslaagde schaatsdag! Zet je leukste actiefoto’s, filmpjes en sfeerimpressies etc. op Social Media met hashtag #RKC200KMTOCHT.

Let op: zoals benoemd kan er ook op andere momenten geschaatst worden, wanneer het jou als deelnemer het beste uitkomt. De 200 km mag in etappes worden gereden, dus ook verdeeld over meerdere dagen. Ga deze ultieme persoonlijke uitdaging aan: overbrug zolang er ijs ligt 200 kilometer en bied hoop aan de de inwoners van Rehoboth!

Tot slot

Tot slot

Last but not least. Meedoen is op eigen risico. Om je te kunnen inschrijven voor de RKC 200 kilometertocht hebben we een aantal persoonsgegevens nodig. In ons privacybeleid kun je hier alles over lezen. Bij inschrijving voor de RKC 200 kilometertocht ga je akkoord met de voorwaarden van RKC Events en met ons privacybeleid.

Lees hier de algemene voorwaarden en deelnemersreglement

Lees hier ons privacybeleid
 

Klik hier om de uitdaging aan te gaan!

 

 

283