Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

UNIEKE JUBILEUMEDITIE RKC PRESTATIETOCHT 2025!

De 10e RKC Prestatietocht staat voor de deur. En voor deze unieke jubileumeditie op vrijdag 24 januari 2025 wordt flink uitgepakt! Wat in 2014 nog klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste terugkerende event van het René Kids Centre.

Tijdens de allereerste editie van deze sportieve belevenis verschenen er 7 rijders aan de start. In 2019 gingen we met maar liefst 37 schaatsers op reis. Tijdens onze bijzondere jubileumeditie hopen we dit deelnemersrecord uiteraard te overtreffen!

In de afgelopen 9 jaar hebben onze schaatshelden in totaal een kleine 350.000,- euro ingezameld voor het RKC. Dit geweldige bedrag heeft een immense impact gehad op heel veel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die lijden onder de extreme armoede in Rehoboth, Namibië.

Honderden kinderen konden naar school, duizenden voedselpakketten zijn uitgereikt en tienduizenden maaltijden zijn verstrekt. Mede door de geweldige opbrengst kan het RKC hoop en structurele ondersteuning bieden middels diverse programma’s. De RKC Day-Care, de RKC Huiswerkklas, de RKC KidsClub en het ouderenprogramma maken groot verschil in blikkiesdorp Block E!

Ben jij toe aan een onvergetelijk avontuur? Geef je dan snel op voor de RKC Prestatietocht 2025; special edition! Bind je schaatsen onder op VRIJDAG 24 JANUARI 2025 op de Weissensee in Oostenrijk en haal alles uit de kast voor de kansarme bevolking in Namibië.

  • LEES HIER de uitgebreide (en belangrijke) informatie over deze speciale jubileumeditie van de RKC Prestatietocht.

  • De online inschrijving voor deze RKC Prestatietocht sluit per 21 december 2024. Klik op de button ‘deelnemen’ hieronder om je in te schrijven voor deze fantastische uitdaging!
  • Wil je aan de start verschijnen in een prachtig RKC tenue dan is dit, zolang de voorraad strekt, te bestellen via René Ruitenberg. Neem contact op via info@renekidscentre.nl of telefonisch via 06-54 39 74 85.
  • LET OP! Wegens overweldigende belangstelling is optie C reeds volgeboekt. Op het moment van schrijven, d.d. 22-05-2024, zijn er in totaal nog 3 plekken beschikbaar voor 3 mannelijke deelnemers voor ofwel optie A ofwel optie B. Aanmelden voor optie D (= deelname op eigen gelegenheid) is altijd mogelijk, zie uitgebreide informatie. Wij doen ons uiterste best om extra overnachtingsplekken te realiseren. Mocht dit lukken, dan zullen ook de andere opties weer beschikbaar zijn. Houd deze website in de gaten voor de meest up-to-date informatie.

Deelnemen Sponsoren

De actuele cijfers

€ 3.847,-
Ons doel is 100.000
49 donaties54 deelnemers

De deelnemers

Alle deelnemers
258