Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Golfen op een unieke baan

Er zijn meerdere redenen om mee te doen met de RKC Golfdag: de unieke baan, netwerken of het ondersteunen van een goed doel. De organisatie biedt dit jaar de kans om te spelen op een absolute topbaan. Al vijfentwintig keer was De Hilversumsche gastheer voor het KLM Open. De baan behoort tot de top 10 mooiste banen in Nederland. Deze pure ledenbaan stelt eens per per jaar haar baan ter beschikking aan een goed doel. In 2018 is het RKC gekozen als het goede doel. Deelnemers die een flight willen boeken dienen in het bezit te zijn van een GVB.

Door deel te nemen aan de RKC Golfdag steunt u niet alleen het René Kids Centre. U krijgt ook de mogelijkheid uw zakelijke netwerk uit te breiden of te versterken. De Hilversumsche is zakelijk niet te huren, waardoor deze dag de kans biedt om te spelen met andere (externe) relaties op deze baan. Tevens is er gelegenheid om informatie over uw bedrijf neer te leggen op een promotietafel.

Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met de golfsport, is de RKC Golfdag een aanrader. Er zijn diverse clinics te boeken. De dag wordt afgesloten met een veiling.

Programma

Op 14 mei vanaf 12.00 uur is de ontvangst met koffie en thee. We starten met 18 holes shotgun om 12.30 uur op De Hilversumsche. De hele dag is qua eten en drinken volledig verzorgd. Afhankelijk van het weer genieten we 's avonds van een barbecue of een heerlijk buffet. Opgeven kan online via de button 'aanmelden' of door te mailen naar golfdag@renekidscentre.nl.

Deelnemen Donatie Sponsoren

De actuele cijfers

€ 0,-
Ons doel is 0
0 donaties0 deelnemers

De deelnemers

Alle deelnemers

Doneren

Persoonsgegevens
  • Velden met een * zijn verplicht.
Ik sponsor
Betaling
Eenmalig
Periodiek
Betaalwijze
iDEAL
Gegevens voor automatische SEPA incasso
Overzicht van je gift


U kunt bij het rkc veilig betalen met:

258