Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Prestatietocht 2024

HAAL JE SCHAATSEN UIT HET VET EN SCHRIJF JE NU IN VOOR DE RKC PRESTATIETOCHT OP DE WEISSENSEE

Deze Alternatieve Elfstedentocht is een unieke sportieve belevenis en jij kunt er bij zijn! Durf jij wel een schaatsuitdaging aan te gaan? En lijkt het je tof om dit te doen voor een geweldig doel? Schrijf je dan nu in voor de RKC prestatietocht! 

Op vrijdag 26 januari 2024 klinkt het startschot op de Oostenrijkse Weissensee.  
Deelnemen aan deze RKC Prestatietocht betekent: gaan voor het maximale, genieten van de omgeving, sportieve voldoening en tegelijkertijd hoop bieden aan de kansarme bevolking in Namibië. 

Tijdens de laatste editie in 2023 haalden onze deelnemers een geweldig sponsorbedrag van ruim 67.000 euro op voor het René Kids Centre. Met dit bedrag konden we hulp bieden aan heel veel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die lijden onder de extreme armoede in Rehoboth, Namibië. Ook dit jaar willen we met elkaar voor een mooie opbrengst gaan!

  • Lees hier de uitgebreide (en belangrijke) informatie van de RKC Prestatietocht. 
  • De online inschrijving voor deze RKC Prestatietocht sluit per 08 december 2023. Klik op de button ‘deelnemen’ hieronder om je in te schrijven voor deze fantastische uitdaging!
  • Wil je aan de start verschijnen in een prachtig RKC tenue dan is dit, zolang de voorraad strekt, te bestellen via René Ruitenberg. Neem contact op via info@renekidscentre.nl of telefonisch via 06-54 39 74 85.
Deelnemen Sponsoren

De actuele cijfers

€ 50.910,-
Ons doel is 45.000
750 donaties15 deelnemers

De deelnemers

Alle deelnemers
258