Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Prestatietocht 2023

HAAL JE SCHAATSEN UIT HET VET EN SCHRIJF JE NU IN VOOR DE RKC PRESTATIETOCHT OP DE WEISSENSEE

Hou je van schaatsen (of niet ;))? En durf je wel een uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor de RKC prestatietocht! 

Op vrijdag 27 januari 2023 schaatsen we deze Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee. Het schilderachtige bergmeer vormt het decor voor deze unieke sportieve belevenis. 

Deelnemen aan de RKC Prestatietocht betekent: grenzen verleggen, schaatsen voor een geweldig doel, genieten van de omgeving en sportieve voldoening! Kleinschaligheid, betrokkenheid en een professionele organisatie, daar staan we voor. 

Tijdens de laatste editie in 2020 haalden onze deelnemers ruim 71.000 euro op voor het René Kids Centre. Met dit bedrag konden we hulp bieden aan heel veel kinderen die lijden onder de extreme armoede in Rehoboth, Namibië. Ook dit jaar willen we met elkaar voor een mooie opbrengst gaan!

  • Lees hier de uitgebreide (en belangrijke) informatie van de RKC Prestatietocht. 
  • De online inschrijving voor deze RKC Prestatietocht sluit per 30 november a.s. Klik op de button ‘deelnemen’ hieronder om je in te schrijven voor deze fantastische uitdaging! 
  • Wil je aan de start verschijnen in een prachtig RKC tenue dan is dit te bestellen via René Ruitenberg. Contact: info@renekidscentre.nl of telefonisch op 06-54 39 74 85.
Deelnemen Sponsoren

De actuele cijfers

€ 67.317,-
Ons doel is 60.000
1099 donaties20 deelnemers

De deelnemers

Alle deelnemers
258