Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Tour de Baie Dankie

Jaarlijks organiseren we de Tour de Baie Dankie. In 2021 heeft dit event helaas niet plaats kunnen vinden. Wij hopen in de toekomst de TDBD weer op te pakken, nadere informatie volgt t.z.t.

De netto-opbrengst van dit sportevent gebruiken wij voor onze projecten in Namibië. Maar we dienen een tweede, belangrijk doel met de Tour de Baie Dankie. We willen met deze tocht onze dankbaarheid tonen. Baie Dankie is Zuid-Afrikaans voor 'heel erg bedankt'. Dat zeggen we tegen God, die ons elke dag geeft, tegen de mensen die mee doen met de fietstocht en tegen alle betrokkenen bij het RKC. We hebben veel om dankbaar voor te zijn en deze dag is een mooi moment om daarop terug te kijken. Daarnaast is het een dag van ontmoeting, van samen sportief bezig zijn en genieten van de omgeving. 

We bieden twee toertochten aan: 65 kilometer en 125 kilometer. De hele route is professioneel uitgezet, de verzorging onderweg en na afloop is uitstekend en we fietsen natuurlijk door een prachtige omgeving. De 65-kilometertocht is ook heel geschikt voor mensen met een stadsfiets. Start en finish is op Sportpark Stuivezand van ATB-vereniging Oldebroek (Sportlaan 1, Oldebroek). 

  • De 125-kilometer rijders zijn welkom vanaf 9.30 uur en vertrekken om 10.15 uur in twee groepen met verschillende gemiddelde snelheden.
  • De 65-kilometer rijders zijn welkom vanaf 11.30 uur en starten om 12.15 uur.
  • De 65-kilometer rijders op de stadsfiets zijn welkom vanaf 11.00 uur en starten om 11.30 uur.

De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een hapje en een drankje. We vragen voor deelname aan deze tocht een bijdrage van 25 euro om de onkosten te vergoeden.

We willen mensen iets laten proeven van het DNA van onze stichting. Of je nu al betrokken bent bij onze stichting of (nog) niet; iedereen is welkom! We hopen er samen een mooie, sportieve dag van te maken.”

Inschrijfgeld

We vragen voor deelname aan deze tocht een bijdrage van 25 euro om de onkosten te vergoeden. Fondswerving voor het RKC is niet het primaire doel van deze tocht, maar we zouden het natuurlijk mooi vinden als we samen een bedrag kunnen doneren aan het RKC. 
 

Let op: bij inschrijving ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden

Deelnemen Sponsoren

De deelnemers

Alle deelnemers
258