Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
DSC_2858 (1)

RKC Prestatietocht 2023

In januari 2023 reizen we met een groep van maximaal 25 deelnemers naar de Weissensee. Samen verleggen we grenzen, slepen we elkaar er doorheen, schaatsen we voor een geweldig doel, genieten we van de omgeving en elkaars anekdotes en hebben we een goede tijd! 

De ultieme persoonlijke uitdaging in combinatie met een geweldige groepssfeer, maken deze reis onvergetelijk. We noemen het een prestatietocht, omdat iedereen zijn eigen prestatie levert. Voor de één is dat 200 kilometer, voor de ander is het een PR rijden. Iedereen verlegt zijn grenzen door zoveel en zo snel mogelijk de 200 kilometer te volbrengen.

We rijden deze tocht voor het goede doel. Maar de RKC Prestatietocht is meer dan een sponsortocht. De afgelopen jaren is gebleken dat deelnemen aan deze uitdaging een unieke belevenis is! 

De spanning vooraf, samen voor het maximale gaan en gezamenlijk genieten van de voldoening als alles erop zit. En daarnaast de sfeer in het heerlijke hotel, de gezamenlijke voorbereiding, de mooie gesprekken met elkaar; alles bij elkaar maakt dit de reis tot een onvergetelijke ervaring!

BEKIJK DE MINI-DOCU OVER DE RKC PRESTATIETOCHT 2019

VRA180130_AlternatieveElfstedentocht_ReneKidsCenter_5572

Meedoen in teamverband

Dit jaar is het mogelijk om de RKC prestatietocht in teamverband aan te gaan! Naast individuele deelname kun je nu ook samen met je collega's, vrienden, familie, enz. als team deze tocht volbrengen. 

Is de 200 kilometer een iets té grote uitdaging, dan rijd je bijvoorbeeld met zijn tweeën allebei 100 kilometer. Of in een team van 4, waarvan iedere deelnemer 50 kilometer voor zijn of haar rekening neemt. Op deze manier ga je met elkaar de uitdaging aan en volbreng je als team de 200 kilometer. 

Opgeven kan in een team van 2-4 deelnemers. Maak je bedrijf, familie, vriendenkring, enz. enthousiast en geef jullie op voor deze unieke, sportieve kans!

Let op: Bij deelname dient ieder teamlid zich wel afzonderlijk aan te melden met zijn of haar persoonsgegevens (dus niet 1 aanmelding per team).

sponsoren

De reis

Bij deelname aan de RKC prestatietocht is er keuze uit 2 opties:

Optie A: Een geheel verzorgde reis

Bij deze reis word je volledig ver/ontzorgd en hoef je eigenlijk enkel voor je eigen schaatsen/schaatstenue en schaatsvoeding te zorgen.

We reizen op woensdag 25 januari 2023 voor een vierdaagse reis (3 overnachtingen) naar de Weissensee in Oostenrijk. Op vrijdag 27 januari 2023 zal daar de RKC prestatietocht/Alternatieve Elfstedentocht plaatsvinden. Op 28 januari vertrekken we weer richting Nederland. 

We verblijven in het fantastische hotel Kreuzwirt, op een paar honderd meter van de Weissensee. Met een complete wellness-ruimte, inclusief sauna’s en zwembad, een fijne bar en uitgebreide biologische keuken, waan je jezelf echt op vakantie.

Bij deze reis zit inbegrepen:

  • Verblijf op basis van halfpension van woensdag 25 t/m zaterdag 28 januari 2023 in hotel Kreuzwirt. De kamerindeling (3-4 pers.) vindt in overleg plaats
  • Inschrijving voor de Alternatieve Elfstedentocht bij de organisatie AEW
  • Ondersteuning en support vanuit het RKC team op het ijs tijdens de RKC prestatietocht
  • Het vervoer is op eigen gelegenheid, maar we proberen samen rijden natuurlijk zoveel mogelijk te coördineren
  • Een geweldige ervaring die je voor altijd bij zal blijven

De kosten voor deze reis bedragen € 525,-. 

Het totaalbedrag dient voor 01 december 2022 te worden voldaan op NL18RABO0306262002 t.n.v. Stichting RKC Events.

Een volledig RKC schaatstenue is optioneel bij te bestellen tegen meerprijs. Neem hiervoor contact op met René Ruitenberg via info@renekidscentre.nl of telefonisch op 06-54 39 74 85.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een langer verblijf, neem dan contact op met Erik van Wijhe voor de mogelijkheden via erikvanwijhe@renekidscentre.nl of telefonisch op 06-11 00 19 61.

Inschrijven voor deze geheel verzorgde reis kan tot uiterlijk 30 november 2022.

Klik hier om je in te schrijven

 

Optie B: Deelname op eigen gelegenheid

Deelnemen aan de RKC prestatietocht is ook mogelijk op eigen gelegenheid. Overnachting(en), verzorging, inschrijving AEW en voorbereidingen zijn dan geheel voor eigen rekening. 

Bij deze optie is het mogelijk om de RKC prestatietocht te schaatsen op een moment dat het jouw goed uitkomt. Dit mag dus een andere datum zijn dan vrijdag 27 januari. Je kiest zelf wanneer je afreist richting Oostenrijk en op welke dag je de uitdaging aangaat. 

Mocht je besluiten om de tocht op 27 januari te rijden, dan geniet je uiteraard ook van de support en ondersteuning van het RKC team op het ijs. 

Een volledig RKC schaatstenue is optioneel te bestellen via René Ruitenberg: info@renekidscentre.nl of telefonisch op 06-54 39 74 85.

Inschrijven voor ‘optie B’ kan tot uiterlijk 15 januari 2023.

Klik hier om je in te schrijven

RD7A9637

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de RKC Prestatietocht wordt er op zaterdag 15 oktober a.s. van 10.00 – 12.00 een Veluwse Wieler & MTB tocht georganiseerd waar we je van harte voor uit willen nodigen. De MTB tocht zal een route zijn van circa 50 km en met de racefiets wordt er een route afgelegd van circa 70 km. We starten vanaf locatie de Oldhorst, Zuiderzeestraaweg 413 in Wezep. We hopen velen van jullie te ontmoeten! Opgeven voor deze Veluwse Wieler & MTB tocht kan via info@renekidscentre.nl 

Op zaterdag 5 november a.s. zal de Kick-off meeting plaatsvinden. We hopen je daar te zien. Save the date, plaats en tijd worden nog bekend gemaakt. 

Naast René Ruitenberg en Gerjan van den Brink maakt ook André Klompmaker dit jaar deel uit van het ondersteunende team. Naast de Veluwse Wieler tocht en de Kick-offmeeting vinden er onder hun bevlogen leiding 2 gezamenlijke schaatstrainingen plaatst op zaterdag 10 december 2022 in Deventer en zaterdag 7 januari 2023 in Utrecht. Het lijkt ons leuk als je hierbij aanwezig bent. Nadere informatie volgt.

RD7A9462

De Weissensee

De Weissensee is al sinds 1989 het decor van wedstrijden en toertochten voor schaatsers. Het is een unieke plek in Karinthië, Oostenrijk. 

Het bergmeer ligt op 1000 meter en is om die reden sneeuwzeker en vaak is de omgeving bedekt met een mooie laag sneeuw. Op het meer worden rondes van 10 – 20 kilometer uitgezet voor de tochten. Soms alleen op het kleine deel van het meer en als het koud genoeg is, ook op het grote meer.

Duizenden schaatsliefhebbers reizen naar de Weissensee in de twee schaatsweken van het jaar. Er hangt een unieke sfeer van hard werken, sportieve voldoening en het genieten van de omgeving.
 

phpaKPVLX

Sponsoren

Wij gaan ervoor om zo veel mogelijk van de 200 kilometer lange tocht te rijden, ieder op zijn eigen niveau. Samen willen we voor een fantastische opbrengst gaan. Het streefbedrag per persoon is 1000,- euro.

Via deze site kun je je eenvoudig laten sponsoren. Deel je persoonlijke profiel (onder deelnemers) met familie, vrienden en collega’s en ze kunnen via iDEAL direct geld doneren. 

Word je per kilometer gesponsord? Dan kunnen de desbetreffende sponsors achteraf via deze site alsnog met één klik hun betaling online in orde maken. 

Het is ook mogelijk om een factuur te ontvangen. Deze kan aangevraagd worden via e-mail bij Henri van de Ruitenbeek: henrivanderuitenbeek@renekidscentre.nl

phpKMyXfw

Covid-19

Uiteraard zijn we allemaal op de hoogte van de situatie rondom Covid-19. De richtlijnen en maatregelen zijn wisselend en verschillen per land. Mocht de RKC prestatietocht t.z.t. niet door kunnen gaan, dan zal er bij annulering voor 01 december 2022 sprake zijn van volledige restitutie voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Je loopt bij inschrijving dus geen enkel risico dat je geld kwijt bent, indien de RKC prestatietocht noodgedwongen wordt afgelast. Meld je dus met een gerust hart aan. We zien er naar uit!

Uiterlijk eind november a.s. ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven bericht naar aanleiding van de huidige stand van zaken. Wij zullen daarin aangeven of de RKC prestatietocht vanuit ons gezien wel of geen doorgang kan vinden en welke eventuele vervolgstappen er op dat moment worden genomen m.b.t. deelname aan dit evenement.  

Tot slot

Tot slot

Last but not least. Meedoen is op eigen risico. Om je te kunnen inschrijven voor de RKC Prestatietocht hebben we een aantal persoonsgegevens nodig. In ons privacybeleid kun je hier alles over lezen. Bij inschrijving voor de RKC Prestatietocht ga je akkoord met de voorwaarden van RKC Events, met ons privacybeleid en met de algemene voorwaarden van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW).

Lees hier de algemene voorwaarden en deelnemersreglement

Lees hier ons privacybeleid
 

Klik hier om de uitdaging aan te gaan!

 

 

283