Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
Kidsclub-27

Visie

Het is ons verlangen om de kinderen van Rehoboth, en door hen heen ook de bevolking in Rehoboth en omgeving, een hoopvolle toekomst te bieden en ze bekend te maken met de liefde van Jezus. God geeft ons als mensen ultieme waardigheid, omdat Hij ons maakte, ons bedacht en het beste met ons voor heeft. En als broers en zussen van elkaar, geven we elkaar waardigheid door praktisch te geven en te delen. Dat samen geeft de kracht om levens en gemeenschappen te veranderen en een ongekende verandering teweeg te brengen. In een samenleving die lijdt in de vicieuze cirkel van liefdeloosheid, drankmisbruik, armoede en uitzichtloosheid.

Stiching RKC Events wil door het organiserne van diverse events fondsen werven die het mogelijk maken van deze droom werkelijkheid te maken. 

Lees meer over het René Kids Centre

Outreach-12

Missie

In 2007 bezocht voormalig marathonschaatser René Ruitenberg het stadje Rehoboth in Namibië. In de armste wijk, Block E, ontmoette hij een bijzondere vrouw die zelf niets had, maar alles gaf. Oma Magdalena Kanana leefde vanuit haar eigen uitzichtloze situatie voor de hoop van de nieuwe generatie.

In het voorjaar van 2009 begon de bouw van het René Kids Centre, dat op sterke aandrang van de oude oma zo moest gaan heten. Ze heeft zelf het fundament gelegd en letterlijk ook alleen het fundament kunnen zien, omdat ze in augustus 2009 overleed. Haar werk gaat door! 

Wij willen kinderen in Rehoboth’s armste wijk hoop geven en helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan. Het móét veranderen en het gáát veranderen

Lees het Beleidsplan Stichting RKC Events

IMG_6094

Jaarverslag

Eén keer per jaar brengen we ons jaarverslag uit om u als geinteresseerde inzicht te geven in onze inkomsten en uitgaven. Klik op onderstaande link om het jaarverslag in te zien. 

Lees het jaarverslag 2016

Lees het jaarverslag 2017

Lees het jaarverslag 2018

Lees het jaarverslag 2019

Toelichting jaarcijfers 2020

Jaarcijfers 2021

Jaarcijfers 2022

 

 

269