Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
rkcp1

Persoonlijk, betrokken, professioneel

In 2021 reizen we met een groep van maximaal 25 deelnemers naar de Weissensee. De ultieme persoonlijke uitdaging in combinatie met een geweldige groepssfeer, maken deze reis onvergetelijk. Iedereen verlegt zijn grenzen door zoveel mogelijk van de 200 kilometer te volbrengen. We noemen het een prestatietocht, omdat iedereen zijn eigen prestatie levert. Voor de één is dat 200 kilometer, voor de ander is het een PR rijden. 

Waar het om gaat is dit: we slepen elkaar er doorheen, verleggen grenzen, doen het voor een geweldig doel, genieten van omgeving en elkaars anekdotes en hebben een goede tijd. 

We rijden deze tocht voor het goede doel. Maar de RKC Prestatietocht is meer dan geld. De sfeer in het hotel, de voorbereiding, de gesprekken met elkaar. In de afgelopen jaren is gebleken dat dit een unieke combinatie is. De spanning vooraf, samen voor het maximale gaan en gezamenlijk genieten van de voldoening als alles erop zit. Bekijk de video om deze bijzondere sfeer vast een beetje te proeven... 

Bekijk de mini-docu over de RKC Prestatietocht 2019

sponsoren

Sponsoren

Wij gaan ervoor om zo veel mogelijk van de 200 kilometer lange tocht te rijden, ieder op zijn eigen niveau. Samen willen we voor een fantastische opbrengst gaan. Het streefbedrag per persoon is 1000,- euro. 

Via deze site kun je je eenvoudig laten sponsoren. Deel je persoonlijke profiel met familie, vrienden en collega’s en ze kunnen via iDEAL direct geld doneren.  

Word je per kilometer gesponsord? Dan kunnen de desbetreffende sponsors achteraf via deze site alsnog met één klik hun betaling online in orde maken.  

Het is ook mogelijk om een factuur te ontvangen. Deze kan aangevraagd worden via e-mail bij Henri van de Ruitenbeek: henrivanderuitenbeek@renekidscentre.nl 

DSC_2858 (1)

De Weissensee

De Weissensee is al sinds 1989 het decor van wedstrijden en toertochten voor schaatsers. Het is een unieke plek in Karinthië, Oostenrijk. Het bergmeer ligt op 1000 meter en is om die reden sneeuwzeker en vaak is de omgeving bedekt met een mooie laag sneeuw. Op het meer worden rondes van 10 – 20 kilometer uitgezet voor de tochten. Soms alleen op het kleine deel van het meer en als het koud genoeg is, ook op het grote meer.

Duizenden schaatsliefhebbers reizen naar de Weissensee in de twee schaatsweken van het jaar. Er hangt een unieke sfeer van hard werken, sportieve voldoening en het genieten van de omgeving.

Meer informatie over de Weissensee en het programma

Hotel

Hotel Kreuzwirt

We verblijven in hotel Kreuzwirt. Dit is een fantastisch hotel op een paar honderd meter van de Weissensee. Met een complete wellness-ruimte, inclusief sauna’s en zwembad, een fijne bar en uitgebreide biologische keuken, waan je jezelf echt op vakantie.

Meer informatie over Hotel Kreuzwirt

VRA180130_AlternatieveElfstedentocht_ReneKidsCenter_5572

De reis

We reizen op woensdag 20 januari 2021 voor een vijfdaagse reis (4 overnachtingen) naar de Weissensee in Oostenrijk. Op vrijdag 22 januari zal daar de RKC prestatietocht/Alternatieve Elfstedentocht plaatsvinden. 

De kosten voor de reis bedragen € 550,- voor een vijfdaagse reis. Daarvoor krijg je:

  • Verblijf in het prachtige hotel Kreuzwirt, dat gelegen is aan de Weissensee. De kamerindeling vindt in overleg plaats. 
  • Inschrijving voor de Alternatieve Elfstedentocht bij de organisatie AEW.
  • Een kick-off bijeenkomst met René Ruitenberg en Gerjan van den Brink, nadere informatie volgt.
  • Twee georganiseerde trainingsavonden (excl. entree ijsbanen) met René Ruitenberg en/of Gerjan van den Brink. 
  • Bevlogen begeleiders tijdens je reis en tocht.
  • Het vervoer is op eigen gelegenheid, maar we proberen samen rijden natuurlijk zoveel mogelijk te coördineren.
  • Een geweldige ervaring die je voor altijd bij zal blijven.
VRA180130_AlternatieveElfstedentocht_ReneKidsCenter_5590

Meedoen in teamverband

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om deze prestatie in teamverband aan te gaan! Naast individuele deelname kun je nu ook samen met je collega's, vrienden, familie, enz. als team de RKC prestatietocht schaatsen. Is de 200 kilometer een iets té grote uitdaging, dan rijd je bijvoorbeeld met zijn tweeën allebei 100 kilometer. Of in een team van 4, waarvan iedere deelnemer 50 kilometer voor zijn of haar rekening neemt. Op deze manier ga je met elkaar de uitdaging aan en volbreng je als team de 200 kilometer. Opgeven kan in een team van 2-4 deelnemers. Maak je bedrijf, familie, vriendenkring, enz. enthousiast en geef jullie op voor deze unieke, sportieve kans!

Let op: Bij deelname dient ieder teamlid zich wel afzonderlijk aan te melden met zijn of haar persoonsgegevens (dus niet 1 aanmelding per team).

Tot slot

Tot slot

Last but not least. Meedoen is op eigen risico. Om je te kunnen inschrijven voor de RKC Prestatietocht hebben we een aantal persoonsgegevens nodig. In ons privacybeleid kun je hier alles over lezen. Bij inschrijving voor de RKC Prestatietocht ga je akkoord met de voorwaarden van RKC Events, met ons privacybeleid en met de algemene voorwaarden van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW). 

Lees hier het deelnemersreglement van RKC Events
Lees hier ons privacybeleid
Lees hier de algemene voorwaarden van de AEW

Klik hier om de uitdaging aan te gaan!

 

 

282