Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Op vrijdagavond 13 maart 2017 vond de cheque-uitreiking plaats van de RKC Prestatietocht 2017. Nadat alle donaties zijn binnengekomen en opgeteld, komen we op een einduitslag van 82.934 euro!

Naast de onvergetelijke tijd en geweldige ervaring is dat een ongelofelijk opbrengst. De cheque werd overhandigd namens de 38 deelnemers, aan initiatiefnemer van het project, René Ruitenberg.

Onderwijs, agra-project en kidsclub

Het geld wordt overgemaakt aan het René Kids Centre en ingezet voor onder andere onderwijs, het agra-project en de Kids Clubs, wekelijkse bijeenkomsten waar honderden kinderen uit de wijk op af komen.

Het René Kids Centre wil hoop brengen op een plek waar uitzichtloosheid heerst. Veel kinderen groeien op zonder ouders, krijgen geen onderwijs en raken verslaafd aan drank, net als hun ouders of vrienden. Het RKC speelt een belangrijke rol in Block E, door vooral kinderen het geloof te geven dat ze er toe doen en ze te leren dromen en ze te helpen om dromen te realiseren.

Bekijk hier de aftermovie van de RKC Prestatietocht 2017

Opgeven voor 2018

Officieel opgeven voor 2018 kan nog niet, maar wil je vast je plek reserveren, mail ons dan. Er is plek voor maximaal 60 deelnemers verdeeld over twee reizen van vier dagen. Meer informatie volgt nog.

#rkcprestatietocht

71.177 euro dankzij de schaatsers op de Weissensee

De RKC Prestatietocht 2020 heeft het geweldige bedrag van 71.177 euro opgeleverd. Stichting RKC Events had zich vooraf 35.000 euro ten doel gesteld. René Ruitenberg was dan ook onder de indruk van deze meer dan verdubbeling. Lees meer

#rkcprestatietocht

RKC Prestatietocht 2020: veel om dankbaar voor te zijn

Dankbaar. Het is zo'n woord dat soms kan voelen als een cliché. Toch was dit het eerste woord waar wij als organisatie aan dachten toen we terugkeken op ons avontuur in Oostenrijk. Dankbaar voor een prachtige groep deelnemers, su... Lees meer

#rkcprestatietocht

Inschrijving 5e editie RKC Prestatietocht geopend

De inschrijving voor de vijfde editie van de RKC Prestatietocht is officieel geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot en met 23 november 2019 voor dit sportieve event op de Oostenrijkse Weissensee. De Alternatieve Elfstedento... Lees meer

256