Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

De zesde editie van de RKC Golfdag wordt dit jaar georganiseerd op een absolute topbaan. De Hilversumsche is gastheer van dit evenement, dat op 14 mei 2018 plaats zal vinden. De RKC Golfdag is een open evenement voor iedereen met een warm hart voor golfen. Door de verkoop van flights en een veiling werven we fondsen voor het René Kids Centre in Namibië.

Pure ledenbaan

Er zijn meerdere redenen om mee te doen met de RKC Golfdag: de unieke baan, netwerken of het ondersteunen van een goed doel. De organisatie biedt dit jaar de kans om te spelen op een absolute topbaan. Al vijfentwintig keer was De Hilversumsche gastheer voor het KLM Open. De baan behoort tot de top 10 mooiste banen in Nederland. Deze pure ledenbaan stelt eens per jaar haar baan ter beschikking aan een goed doel. In 2018 is het RKC gekozen als het goede doel.

Door deel te nemen aan de RKC Golfdag steunt u niet alleen het René Kids Centre. U krijgt ook de mogelijkheid uw zakelijke netwerk uit te breiden of te versterken. De Hilversumsche is zakelijk niet te huren, waardoor deze dag de kans biedt om te spelen met andere (externe) relaties op deze baan. Het spelen met een GVB is hierdoor verplicht. Tevens is er gelegenheid om informatie over uw bedrijf neer te leggen op een promotietafel.

Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met de golfsport, is de RKC Golfdag een aanrader. Er zijn diverse clinics te boeken. De dag wordt afgesloten met een veiling waar diverse interessante kavelstukken onder de hamer zullen gaan.  

Programma

Op 14 mei vanaf 12.00 uur is de ontvangst met koffie en thee. We starten met 18 holes shotgun en de clinic om 12.30 uur op De Hilversumsche. De hele dag is qua eten en drinken volledig verzorgd. Afhankelijk van het weer genieten we 's avonds van een barbecue of een heerlijk buffet. Opgeven kan hier online of door te mailen naar golfdag@renekidscentre.nl.

#rkcprestatietocht

Inschrijving 5e editie RKC Prestatietocht geopend

De inschrijving voor de vijfde editie van de RKC Prestatietocht is officieel geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot en met 23 november 2019 voor dit sportieve event op de Oostenrijkse Weissensee. De Alternatieve Elfstedento... Lees meer

#rkcgolfdag

Opnieuw een recordopbrengst voor de René Kids Centre Golfdag

Windkracht 4 tot 6, mistig, tikkeltje vochtig en het geluid van schreeuwende meeuwen; welkom op de Kennemer Golf & Country Club. Dit jaar mogen we op deze prachtige golfbaan aan de kust de Goedendoelendag invullen. Dit beteken... Lees meer

#rkcprestatietocht

Schaatsen op de Weissensee levert 35.000 euro op

De vierde editie van de RKC Prestatietocht heeft 35.000 euro opgeleverd voor het René Kids Centre in Namibië. Het bedrag werd bijeen geschaatst door twintig schaatsers die in januari 2019 naar Oostenrijk vertrokken voor de Alter... Lees meer

256