Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Voor de vierde keer werd op het Rijk van Nunspeet de RKC Golfdag georganiseerd. Met de verkoop van maar liefst 20 flights, ruim tien clinics en een veiling vol mooie kavels, leverde deze dag 45.000 euro op.

Rond de 100 mensen vermaakten zich op het Rijk van Nunspeet, volgens kenners één van de mooiste golfbanen van Nederland. Code geel deerde niemand, het bleef de hele dag droog en de temperatuur was aangenaam. De 18 holes werden in ruim vijf uur rustig afgewerkt, afgewisseld met een hapje en een drankje. Veel bedrijven die meededen maakten van de gelegenheid gebruik om relaties mee te nemen en uitgebreid bij te praten.

Ambassadeur en deelnemer Bert Konterman nam daarna kort het woord. De voormalig profvoetballer van onder andere Feyenoord stipte het belang van het René Kids Centre in Block E nog maar eens aan. “We zijn hier voor de kinderen die door hun ouders vaak niet gezien worden. Ik ben er geweest, samen met mijn vrouw en kinderen. Ik had dikke hongerbuikjes verwacht en ja, ik heb armoede gezien. Maar wat me zo heeft geraakt is het feit dat kinderen niet geliefd zijn, dat ze aan hun lot worden overgelaten, dat niemand naar ze omkijkt.”

Hij was niet de enige die zijn hart liet spreken. De veiling, onder leiding van meester Henk-Jan Kerkhof, bracht naast de opbrengst uit de flights nog eens ruim 27.000 euro op. Er gingen onder andere een speedboat- en zeilarrangement onder de hamer, een chocolade-workshop, een racefiets, het laatste voetbalshirt van Victor Fischer bij Ajax en verschillende VIP-kaarten voor voetbalwedstrijden.

De golfdag is voor de vierde keer georganiseerd door drie ondernemers: Ad Wijnhout (AW Groep), Tjeerd van der Schee (Copijn) en Herbert van Werven (Heicom). Volgend jaar viert de golfdag haar eerste lustrum.

#rkcprestatietocht

Inschrijving 5e editie RKC Prestatietocht geopend

De inschrijving voor de vijfde editie van de RKC Prestatietocht is officieel geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot en met 23 november 2019 voor dit sportieve event op de Oostenrijkse Weissensee. De Alternatieve Elfstedento... Lees meer

#rkcgolfdag

Opnieuw een recordopbrengst voor de René Kids Centre Golfdag

Windkracht 4 tot 6, mistig, tikkeltje vochtig en het geluid van schreeuwende meeuwen; welkom op de Kennemer Golf & Country Club. Dit jaar mogen we op deze prachtige golfbaan aan de kust de Goedendoelendag invullen. Dit beteken... Lees meer

#rkcprestatietocht

Schaatsen op de Weissensee levert 35.000 euro op

De vierde editie van de RKC Prestatietocht heeft 35.000 euro opgeleverd voor het René Kids Centre in Namibië. Het bedrag werd bijeen geschaatst door twintig schaatsers die in januari 2019 naar Oostenrijk vertrokken voor de Alter... Lees meer

256